Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

söndag 24 maj 2009

Shit.

Trots vila sedan fredag morgon kl 7:16 klarar jag inte Noe-Toe-testet [nå-dina-tår-när-du-böjer-dig-fram] idag. Detta brukar inträffa efter 15 sprungna kilometer, men nu har det kännts som om gummisnodden på baksidan dragits åt nån centimeter per dag. Shit.

Bäst jag kör lite stretch innan sonen ska ta med mig på snabbdistans längs Karlbergskanalen.

Jag letar febrilt efter min tensmaskin som jag lagt på något smart ställe när jag flyttade i januari... för den borde gå på högvarv på min högra skinka och framförallt på Evelinas vad. Tiden är knapp. Shit.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Shit happens!
/kalle.

Anna (Orka mera) sa...

Jag är också stel som attan idag. Kan det vara något som smittar? :)

Elin sa...

Jag lovar att ta över stelheten nästa helg om den inte släpper tills dess :-)

gullfot sa...

Men du, det finns faktiskt forskning som visar att för smidiga muskler i baksida lår leder till långsammare löpning :-P

Skämt åsido så är det ju nu du skall vara som mest söndertränad för att sedan vila fram formtoppen till lördag. Håller tummarna för Evelinas vad och din skinka!

Anonym sa...

Unna dig en massage vettja! Får ordning på all möjlig skit, och hjälpe det inte mot just det här så får du ju ändå en skön stund. Efter massagen förstås, under tiden brukar det mest vara en pina.
Just det. Det kan vara svårt att nå sina tår när man har långa snygga spiror!

MarathonMia sa...

Kalle: Mega shit :)

Anna: Japp - det smittar... ;)

Elin: Då kapslar jag in den och skicar den till dig! Tackar!

Fredrika: Precis! Visst ska jag vara lite "trasig" nu är det dags för vila och lite egen yoga kanske!

Buris: Jag har varit på massage... fick en redig omgång med en skördetröska - cool. ska bara streeeeeetcha ut gummibanden också ;)