Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

tisdag 5 maj 2009

Ny familjemedlem

Mitt senaste förvärv - Välkommen!

Då mina Asics 2130A inte riktigt höll måttet och sprack på ovansidan efter bara 45-50 mils löpning, tog jag igår med dem till Runners Store. Okej, de såg lite slitna ut och luktade lite mysko efter morgonens NMT-pass i träsket. Så det var ett par blöta skor jag överlämnade till min favoritexpedit på Runners. I gengäld fick jag rabatt på mina nya skor. Halva priset. Det lönar sig att vara trogen kund, att hitta sista paret och bara ääääälska Asics. Jag frågade lite försynt om inte de kunde kontakta Asics och göra tävlingsskorna i IF Linnéas färger i framtiden. Det vore ju hur cool som helst!

Välkommen i familjen Asics GT 2140.

3 kommentarer:

Dunceor sa...

Fan jag vill också köpa nya skor.
Jag har lite skostopp då jag har köpt för mycket vanliga skor på senaste. Så inga nya skor i maj (om jag inte hinner smita inom RS när jag ändå är i sthlm).

MarathonMia sa...

det fina med löparskor är att de räknas i en kategori för sig.

Anonym sa...

Samma sak hände med mina Asics 2130 förra sommaren efter 3-4 mån. och kanske 70 mil.
Jag hade förvissat mig om att de skulle gå bra att reklamera skorna redan när jag köpte på dom på Löplabbet eftersom det hade hänt, tror jag 2-3ggr. förut att tidigare modeller jag haft (2110, 2120) oxå hade spruckit.

Jag trodde att jag skulle få en viss procent på köp av nya skor men fick till min förvåning tillbaka hela summan(1400kr)utan att ens be om det.
Jag köpte inga nya skor då utan tog ett tillgodokvitto.

Någon dag senare köpte jag ett nytt par 2130 på sommarrean på Stadium för 800-900 kr.!!
Givetvis sprack dom också men först nu i feb-mars. Då tog jag mitt tillgodokvitto(1400 kr)+ F&S-kort(10%) och köpte ett nytt par skor: Asics GT 2140.
Skam den som ger sig, har man en favoritmodell så har man!!

Expediten sa också att ASICS är medveten om problemet och 2140 ska förhoppningsvis hålla bättre.
Ev.fortsättning följer om 3-4 mån.
/kalle.