Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

onsdag 15 oktober 2008

Idag tog jag tjuren vid hornen...

...fast det har ingenting med lördagens bravader att göra.

Äntligen bokade jag in mig på Trainingcamp i Monte Gordo, jag har titt som tätt gått in på hemsidan för att luska reda på när det är Ultraveckor eller andra löpartemaveckor. Jag tycker tyvärr inte att Springtimes hemsida är särskilt lockande eller lättöverskådlig, en typisk sådan som jag tappar intresset för på några minuter, trots att innehållet är så tokrätt för mig. Det ser lite för präktigt ut och liiiiite för lite utmanande. Undrar egentligen vilken målgrupp den är riktad till? Jag vill absolut inte brottas med stavgående pensionärer klockan 6 vid frukostbuffén!

Tack vare Bureborn fick jag på två röda istället reda på allt, vilket tog mig alltför lång tid att surfa fram själv. Nu sitter jag alltså inbokad på en av Ultraveckorna. Jag blir lycklig i hela kroppen av tanken. Rune Larsson är där i egen hög person - och jädrar anåda vad jag ska kuta.
Så här såg det ut i Algarve i början på februari när jag var där och jobbade...

19 kommentarer:

Anonym sa...

Dina bilder är banne mig mer lockande än Springtimes!

Alltså, hur kul ska vi inte ha!! Jag har världens bästa coach på plats, om inte Rune skulle hålla måttet!

Pensionärerna (penningstarka = alltid en målgrupp?) tar förhoppningsvis sovmorgon...

Andréa sa...

Jag vill också!!!

Magda Gad: sa...

Men! MEN! MEEEN! Jag blir ju jätteavundsjuk!!! Tror förresten det var det campet som boxar- Anna Ingman var på och sprang sin första ultra med Rune. Hon blev tydligen biten efter det.

Vilket bra beslut Mia!!!

MarathonMia sa...

Bureborn: Eller hur! Skoj skoj! Nu ska jag banne mig bli bäst på att armbåga mig fram till scrambled eggs!

Andréa: Jobba hos mig ett kvartal, prestera 220% (once in a lifetime - eller för lågt mål?) och vinn en resa du med!

MarathonMia sa...

Magda: Hjälp - hur biten kan man bli?

Fredrika sa...

Ååååååhhhh!! Ha ha ha ha ha! Fånler och skrattar om vartannat. Stora tummen upp!

Anna (Orka mera) sa...

VIlken vecka blev det? Funderar på första veckan i mars. Då är mormor ledig och kan passa barn... fast hon vet inte om mina planer än! Då är både Rune och Szalkai där! Jag vill jag vill jag vill. Det är nästan värt att jobba 220% för en sån resa :)

Linda sa...

Inte alls avis.. *mutter mutter*

Catti sa...

Låter hur kul som helst Mia. Väl hemma kan du väl köra en camp med oss Linnéaner?
Kram

MarathonMia sa...

Fredrika: Då fånler vi tillsammans!

Anna: Första veckan i mars såklart!

Linda: Aha - en till bloggande IF Linnéait!

Catti: Självklart! Jag tar med mig solen och värmen, lite sandstrand i fickan - kränger på mig en ill-cerise tröja som det står crew på - dricker min sellerismoothie och leeeer - ska vi köra på Muskö - den alternativa Algarvekusten?

Karin sa...

Kan du inte ta med dig Rune också?! Åh, vad avis jag blev jag med, men såklart inte missunsam. Så himla kul för dig, det är du värd. Minst!! :-)

Karin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
MarathonMia sa...

Karin: såklart! Rune skickar jag först på yoga så han blir vig och kan krångla sig ner i min resväska. NÅGON nytta ska väll Blossom Tainton få göra!

Anonym sa...

Var själv där på årets ultravecka och jag kan intyga att du kommer inte att bli besviken sötnos! Kommentar från ett gäng brackiga golfare som bodde på samma hotell; "De där löparna är inte riktigt kloka, insåg just att när dom pratar om en 75:a så betyder det något helt annat än vad vi menar."

Kraaaaaaaaam

Tone

Sara E sa...

Stavgående pensionärer, vad är det för fel på det "fniss"..
Du gör rätt i att unna dig den här resan!
Kram!

Karin sa...

Hahahaha, helt rätt! Klart man ska utnyttja Blossom :-) Jag ställer upp som ryande back-coach och sjukvårdsupplysare på Muskö-träningslägret. Om det behövs efter din framfart vill säga... (Rune kanske behöver ett plåster?)

MarathonMia sa...

Tone: Moahahaha - en 75:a...det var det roligast idag :-)

Sara: Det är väl inget fel... men jag har alltid trott att Trainingcamps var för tuffingar - hard core liksom - och jag räknar inte stavgång till hard core. Och JA, jag känner mig värd resan!

Karin: Klart han behöver plåster! PÅ Muskö bits hundarna.

Catti sa...

Muskö blir perfekt :-)

Nike sa...

Ååååh ska du på Ultraläger!?? *dregel*
Gud vad jag blev sugen nu jag med! Jag funderar på ett kombinerat sim/cykel läger jag. Men det är ju inte förrän april. Början av mars sa du? Hmmm =)