Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

onsdag 8 oktober 2008

I min jakt att förmera mig själv...

...vill jag bara säga att jag råkat anmäla mig till tävlingsklassen i Hässelbyloppet på söndag.

Detta kan bara sammanfattas i: Moahahahahah!

Jag har inte bara funderat - har faktiskt hunnit träna också: körde BodyPump med Nike och LillaDuktig 06:45 imorse, den första på flera veckor och ser fram emot grym träningsvärk de närmaste dagarna! Igår avverkade jag ett föräldramöte iförd löparkläder (förlåt Elin! men jag trodde inte jag var tillräckligt nördig innan!) , sprang direkt till Zinken och hann med 11 stycken Tvåhundringar. IF Linnéa-Ken hejade på så jag var tvungen att springa snabbt när jag var som tröttast. Här är dom:
Nej nu väntar den sista stora punkten på arbetets att-göra-lista, innan jag kan åka hem, shoppa med dottern (iförd normala kläder) och sedan gå på bio!

12 kommentarer:

Jossan sa...

Du får vara hur "nördig" du vill tycker jag för du är skitsnygg i löparkläder :)

Bra sprunget igår!

MarathonMia sa...

heh -tack. även om loggan ser ut som Hammarbys så gör jag allt för att få till färgerna till AIK...

Du var också grym - jag har redan lagt fram jackan så jag inte glömmer den på söndag!

Puma sa...

coolt. you rock!

nu vill jag också gå hem och springa en massa 200-ingar.

(fast inget har nog etsat sig fast så mycket på min näthinna som när ni körde 1000 intervaller uppför västerbron. det kanske inte riktigt var 1000 stycken, men det var iaf jäkligt många och det var coolt!!)

Andréa sa...

Haha.. när jag får barn ska jag också gå på föräldramöten i löpkläder! :D

Anonym sa...

Förmera mera!
Tittade på din planerade träning fram till Hässelbyloppet. Din stackars kropp! :-)
Det är ju för väl att du skämmer bort den genom att låta den bo i träningskläder även till vardags. Det brukar de gilla, kropparna.

MarathonMia sa...

Puma: Den bron den kan den! Och det kändes verkligen som tusen stycken. Men det är bara att bita ihop och njuta av utsikten! Längtar lite till Västerbrointervaller och blodsmak i munnen... *drömmer*

Andréa: Det finns bara en sak som är värre enligt min dotter "Det är att ha kostym på sig".

Catti sa...

Tur du råkade hamna i tävlingsklassen för det är där du hör hemma. Tror det kommer gå duktigt undan på söndag. Dina intervaller är ju superstarka.
Tror i alla fall att det blir lättare både mentalt och matematiskt om du delar upp loppet i tusingar istället för 200-ingar :-).

Jag borde hejat på dig när du slet. Men då jag inte såg till dig än vågade jag inte stanna kvar ute på banan efter att jag farit iväg på min förbjudna intervall. Så när nycklen kom tillbaka från söderrundan smet jag in på kansliet. Där kunde jag knappast hitta på något dumt i alla fall.

På söndag lovar jag dock heja på dig desto mer...HEJA MIA HEEEJJJJAAAA ...:-)

MarathonMia sa...

Bureborn: Du måste ha smitit emellan. Äsch -vaddå stackars kropp -den fick ju vila HELA förra veckan ;-) Jag kan ju smyga in mina träningskläder som outfit på jobbet - löpartajts och pumps?

Catti: Jag fick ju se dig! Det räcker! Kom du och heja - hon den där svartklädda med skräck i blicken är jag!

Sofy sa...

Snyggt sprunget!!!

Hur lång vila har du mellan 200:ingarna?!
Kram

MarathonMia sa...

Sofy: Mellan de första 3 tog jag 200m joggvila, resten 1 minuts ståvila.

Henrik sa...

Vilka bra tider!!
Jämnt och bra och snabbare sista repetition

MarathonMia sa...

Henrik: Tiderna är bra med tanke på att maran sitter kvar i benen. Jag kollade mina förra tvåhundringar och snittet var då 3:16 - men jag känner mig nöjd.