Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

torsdag 28 februari 2008

Tips!

Glöm inte fuktiga löpardojjor i en plastpåse - stanken går inte att bli av med (har lärt mig av min sons misstag med fotbollsdojjor som luktar kattpiss). Alltså har jag ställt mina fina, rosa löparskor att luftas bakom mig i utbildningsrummet - och jag lovar att de inte luktar illa de allra minsta!

2 kommentarer:

Puma sa...

kan tänka mig lukten. glömde själv funktionströjan i en påse efter mastodontspinningpasset häromdagen och jag kunde nästan ana ammoniakstanken. haha

MarathonMia sa...

Funtionströjor stinker riktigt illa. Oavsett om man är nyduschad och inte har en svettlukt i vanliga fall - kan funktionsmaterialet locka fram de allra sämsta av lukter. Urrrk! Jag läste någonstans att Nike (?) skulle ta fram hallondoftande träningströjor :-)