Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

söndag 24 februari 2008

Långpass 22,7 km

Tog bilen till farsan i Spånga. Försökte hitta motivation att springa... tänkte på Alex tips - det är tråkigt att springa - alltså springer man fort man kan så att man kommer hem snabbt. Men jag var ju liksom redan"hemma", hade inte kommit ut.

Väl ute är det en annan sak. Givetvis är det härligt att springa. Det var 6,35 km från Spånga till Ursivk - körde sedan milen - sen tillbaka till Spånga.

Blev omsprungen av en kort tjej vid 7-kilometersmärket i Ursvik. Det var rätt tomt i spåret men ville ju inte komma hem med resultatet 0-1. När jag kom upp på krönet, ca 300 meter före mål, såg jag två killar som sprang ganska långsamt, jag ökade farten - benen for som trumpinnar i nerförsbacken - när det var 50 meter kvar till mållinjen hör dem mitt flås. Givetvis ökar de också farten. Men jag hann i kapp och om. Dagens omlöp 2-1.

Spurten tog på krafterna så de dryga 6 kilometerna tillbaka till Spånga gick riktigt långsamt.

Längd: 22,7 km
Tid: 2 :10:12
Genomsnitt: 5:44/km
Jag sprang om: 2
Blev omsprungen av: 1

Nu är jag grymt sugen på ett stekt ägg med salt och en påse röda rallybilar.

Inga kommentarer: