Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

fredag 29 februari 2008

Let meeeee entertain you!

Idag hade jag Runners high. En känsla som inte går att beskriva... men jag ska försöka ändå. Det är kärlek, motivation, inspiration, glädje, energi, lycka, pirr, förälskelse, illamående (!), lätthet, känslan av oövervinnerlighet = allt på en gång.

Dagens löptur:
Förutsättningar: Solsken från en klarblå himmel. Doft av vårdamm på asfalten. Smält vinter i jorden. Fågelkvitter. I lurarna drar Mr Williams igång "Let me entertain you!".

Jag var tvungen att lyssna på den två gånger. Sprang med ett leende över hela ansiktet. Jag är bäst. Idag skulle jag kunna vinna marathon! (kanske inte på tid... men väl på glädje och lycka)

Idag är jag oövervinnnerlig. Gjorde årsbästa på milen 5:08/km. Totalt 10,23 km på 52:36.

All denna positiva energi, glädje, motivation, inspiration och kärlek ska jag stoppa i en liten ask och ge till min styvmor Cia idag. På måndag kan man säga att hon ska springa marathon otränad - hon ska operera bort en hjärntumör. Då behöver hon detta.

Idag har jag sprungit för livet.

2 kommentarer:

Elin sa...

Hoppas det går bra för din styvmor på måndag. Min mamma genomgick samma sak när hon var ung.

Och grattis till en kanontid på milen, det var verkligen starkt jobbat!

MarathonMia sa...

Tack Elin! Mycket fint namn, det har jag döpt min dotter till.

Vi håller alla tummarna för styvis på måndag - vi är en drös plastungar och riktiga barn + pappsen såklart.