Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

onsdag 27 februari 2008

Jag missar rätt mycket.

Jag har haft "otur" och missat en del tider de senaste månaderna. Denna vecka har jag gett mig fanken på att komma i tid (detta har jag hållit hittills!). Men jag missar annat. Igår fick vi sitta kvar en halvtimme på utbildningen och kom inte till hotellet förrän kl 18. Vi skulle bli hämtade vid 18.45 för färd till Liten-Engelsk-by-Restaurang. Alltså missade jag den mentalt inplanerade joggingturen.

Inatt var det dessutom Jordbävning. Sussie som hade hotellrummet över mig vaknade och tyckte att någon lyfte upp hennes säng och skakade om den ordentligt. Det varade i ca 30 sekunder. Jag sov. Jag missade alltså jordbävningen också.

Inga kommentarer: