Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

torsdag 31 december 2009

På väg till Vallentuna...

Snart är det dags att springa 10 kilometer. Jag är nyfiken på vad jag kan åstadkomma i snömodd och -10 grader. Jag är nyfiken på om alla långsamma joggingturer kan ha tvinnat upp ett snabbhetsgummiband i mina ben. Ett gummiband som vid starten säger pjoff och låter mig flyga fram. Tar det en timme idag - eller 50 minuter? Jag är nyfiken. Förväntansfull.

Jag har laddat med havregrynsgröt, ägg och kaffe. Jag är full av energi. Jag känner harmoni. Harmoni över snälla ben som tar mig fram. Harmoni och ödmjukhet inför livet.


Cia - det här loppet är till dig. Jag kommer ge allt jag har!
tecknet för Harmoni

9 kommentarer:

Snorkkis sa...

Lycka till bästaste Mia!

Fitnesscoachen sa...

Stort lycka till! Om man får gissa en tid så tror jag på kring 47 minuter. :) Här i Göteborg är det -12 grader och jag är plötsligt glad att jag inte är anmäld...

gullfot sa...

Go Go Go!

Kalle sa...

Lycka till!!!
47:28 är en tid att slå.
(fast allt beror ju på dagsformen och de yttre omständigheterna)
/Kalle DNS

Elin sa...

Lycka till idag, du kommer sväva fram :D

Jens sa...

Lycka till!

Ingmarie sa...

Hoppas du fick en härlig tur! Gott Nytt År! Ses snart:-)

MarathonMia sa...

goa ni är! Jovisst grejade jag 47 minuter! Men då var jag inte riktigt framme - hade en bit kvar ;)

Kalle sa...

F-N vad halt och kallt det var idag:-( Sprang själv milen idag på 57 min. Hade knappt gjort sub 50 på tävling. Så vad du än gjorde för tid så har jag full förståelse om det var långt över dina förväntningar!(och andras gissningar)
Ps.47:28=Kalles tid på Hässelbyloppet.