Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

onsdag 12 augusti 2009

Get serious!

Nu börjar det bli allvar!

Jag har tokmycket att göra på jobbet så team-presentationen kommer på fredag :D. Här kommer kort uppdatering på läget:

* min hosta är nästan borta - kurerar mig för fullt
* inplastningsmaskinen kommer att gå varm i kväll för våra 4 block vi delat in loppet i
* Staffan tänker 95% på GAX
* Jag tänker 95% på annat
* Har köpt två stora tuber vaselin
* Jag är inte ett dugg nervös (borde jag?)
* Vi har förlorat vår pacer

...vilket innebär att vi söker Skåningar (eller andra - alltså man får vara bosatt i Halmstad eller nåt...) som har lust att trycka lite energi i oss (som pacer) efter 8-10 mil. Det handlar om snabb promenad längs stranden, i skogen, på slätten i mörkret - och säga till oss att vi inte alls är så patetiska som vi känner oss. Promenera en mil eller två, vara pigga ögon och fräsha ben ett tag. Intresserad?

På fredag ska jag schemalägga bloggläsande för jag har lite abstinens... hinner inte nu. Puss på er!

12 kommentarer:

Anonym sa...

Kan inte fatta att du inte är nervös! Jag hade vart toknervös tror jag. Men det handlar väl om erfarenhet och planering antar jag. Grymt mycket lycka till i alla fall. Hade gärna dragit ner till Skåneland och stöttat ett par timmar men är uppbokad som flytthjälp sedan länge!

Träningsglädje sa...

vi anmäler oss!!

askan sa...

Vad köpte du för tub-vaselin? Spezial eller? Hittade inget sånt på apoteket.

När planerar ni att passera 50 miles om allt går som det ska? Så man kan komma till vår start tidigt och heja på er!

MarathonMia sa...

MarathonJohan: Jag tänker så här: Det enda jag kan göra är att göra mitt bästa - och lite till. Mer än så kommer jag ju aldrig att kunna leverera. Förhoppningsvis dör jag inte på kuppen :)

Träningsglädje: Taget - skickar info under kvällen :) Jag älskar er!!!! *smack*

Askan: ACO's Skyddande vitt vaselin - the only shit that helps. Om allt går som det ska borde vi vara vid 50 miles efter 19 -inte tidigare tror jag. Vi skickar nog ett sms under resans gång till Fredrika så hon vet hur det går för oss :)

Anonym sa...

Är i Malmö i helgen ska hjälpa Askan med lite logestik. Hör av er om ni behöver hjälp Staffan har mitt mobil nummer
Leffe Å NMT

gullfot sa...

OJ - trist att tappa pacern. Det märks att loppet redan börjat, och att det aldrig blir som man tänkt sig. Nu har ni ju varandra - och med tanke på att 100 ändå är 100 gör jag inga anspråk på Kenth och Sara längre ;)

Dock varnar jag för att min mobil i princip kommer att vara avstängd. Jag har så taskigt batteri att jag inte vågar ha den på under hela loppet, för då kommer den inte räcka. Men allt det där kan vi ju ta när vi ses - och det skall bli supernice!! JAG SAKNAR ER!

Elin sa...

Ett stort lycka till i helgen :)

Anonym sa...

Nervös? varför ska du vara nervös? Det räcker gott att du blir lite småpirrig framåt fredagkvällen. ;-)
Appropå vaselin har jag upptäckt Sportslick. Tycker nog ändå att det funkar snäppet bättre. Bara man komemr ihåg att smörja in sig. Överallt. Jag missade en fläck...

Dunceor sa...

Jag har nog möjlighet att ta mig ner och möjligtvis vara pacer om ni vill.

Är det natten mellan fre-lör som avses? Mia, du kan väl skicka mig ett mail (karl.sjodahl@stericsson.com) vad ni exakt är ute efter så kan jag säkert matcha det =)

Jag har pendlingskort som gäller för hela Skåne så det kostar mig ingenting ändå, det är mer om man kan lyckas ta sig fram (jag kan möjligtvis fixa bilskjuts till mig också då min mamma bor nere i Smygehuk).

Droppa ett mail så får vi se =)

MarathonMia sa...

Leffe:Åhhh! kontakt tagen :)

Fredrika: vi kan nog dela! Vi kan göra anspråk på sällskap i början så får de sova och hjälpa dig mot slutet? :) Vi är en ultrafamilj, vi delar lika!

Bureborn: Jag ska glida fram i mitt vaselin - ska testa din sort nästa gång. Jag kommer att vara hal som en ål...

Dunceor: Mail i din inbox :)

Sara, Grabben och Dunceor: Guld värt! Tack.

Evelina sa...

Önskar att jag kunde vara där och dela det med er. Fatta vilken känsla att komma i mål, känna att ni har klarat det, att ni har sprungit 16 jävla mil! Det är nåt att se fram emot.

MarathonMia sa...

Jag har en målbild...