Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

måndag 25 maj 2009

Årets fest!

Om ni inte redan anmält er till festen efter marathon - gör det här!

Både ni som sprungit och ni som hejat på är välkomna! Jag har tillgång till 3 duschar hos mig, lite efterskitsnack och nära till bussen som tar oss till festen.

12 kommentarer:

Johanna sa...

Mia!

Kan du inte dela med dig av dina bästa förberedelse- och under loppettips i ett inlägg till oss marathonnybörjare? Vill ju gärna inte missa ngt viktigt så här dagarna innan!

/Johanna

Evelina sa...

När jag åkte bussen på Valhallavägen idag så såg jag att de satt upp lappar om att man inte skulle parkera där på lördag pga maran. Gah! Det är nära nu...

Dunceor sa...

Japp vi ses på festen!

gullfot sa...

Vafalls! Är det inte trädgårdsslangen hos Nix som gäller, som i fjol? Ska ni glida in där fräscha och pimpade som svanar och förfestade och klara bland oss svettiga och fula maratonankungar?

:-)

MarathonMia sa...

Johanna: done.

Evelina: Shit! Är det snart!?

Dunceor: NAjs- då ses vi!

Fredrika: Bara om det ingår brandmän och vissa bröder... *visslar*

Moa sa...

Åh vad jag hejar galet mycket på dig Mia! Blir nästan sugen att prova någon gång när jag läser dina tips men det får bli efter Tjur ruset och kanske en sisådär år 2015. Är tyvärr i Paris på lördag men ska heja på dig via bloggen och i tanken.
Hejar-kram från Gymamatören-Moa

gullfot sa...

Hahahaha! Be careful what you whish for

MarathonMia sa...

Moa: Ha! glömde jag säga att Tjurruset är MYCKET tuffare än Stockholm Marathon!? Nä - skojja bara. Tacksam för cyberpepp :)

Fredrika: Oups - tänkte jag högt igen...

Anonym sa...

Tre Duschar? Var då?

Puss Tone

Anonym sa...

Ps. Är det inte fusk att ta tunnelbanan på marathon?

Din T

MarathonMia sa...

bejbi - jag har ju bastu i föreningen.

Nej det är inte fusk att ta tunnelbanan... de har ju till och med tipsat om det ;)

Anonym sa...

Ok bejbi, då ses vi väl innan och planerar vilka stationer vi ska åka emellan, jag föreslår hela andra varvet, där det går;-)

T