Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

lördag 13 februari 2010

Idag ska jag knarka LSD

Long Slow Distance

Som den kilometerknarkare jag är ser jag fram emot dagens äventyr med barnslig förtjusning. Jag fick den här färgglada mössan av coach Ken, så löparna som ska leta upp oss ser mig. Fin va?


Vi ses någonstans på Kungsholmen under dagen!

6 kommentarer:

gullfot sa...

Fantastiskt söt du är på bilden - Bus-Mia! :-)

Får hoppa idag trots allt, tyvärr. Men det blir garanterat mer chans till bus framöver om jag känner dig rätt!

Katarina M-I sa...

Pretty in pink:)

Snabba Fötter sa...

Okej Mia, jag erkänner, jag är lite avis på er!

Ingmarie sa...

Jag kutade "direkt" hem (allt är ju relativt)efter HSK träningen.Ser fram emot att höra ALLT! Och du är lika söt som alltid.:-)

Petra sa...

Jäklar vad kul vi hade :) Roligt att få haka på er glädjespridare en bit i alla fall!

MarathonMia sa...

Gullis: Klart det blir mer bus framöver! Jag har fortfarande spontanjogg med dig att hämta ut - vi tar det när jag har mängdvecka och du har tid :) puss.

Katarina: heh :) matchar den rosa uppsynen.

Kenth: nejnej - DET förstår jag. Men skidor och after ski är inte fy skam heller. Dessutom fanns det inte ett löpband någonstans där vi sprang (öven om det ibland kändes som vi tog ett steg fram och två tillbaka precis som på just löpband)

Ingmarie: Du fick nog ihop din beskörda del kan jag tro :) Ser så fram emot powerplate på måndag! Särskilt stretchen...

Petra: Ja verkligen! Och pulshöjande på sitt vis.