Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

måndag 1 februari 2010

Singel till april. Åtminstone.

Coachen har sett till att jag har fullt upp på fritiden till april.

Shit pommes vad mitt schema är fullspäckat! Jag kommer bara jobba och träna fram till april. Typ. Är mitt uppe i en Work-Overlaod på jobbet vilket jag älskar – det innebär att det blir en hel del peta-in-arbete-kvälls/nattid. Jag gillar att ha mycket att göra och gillar att sitta med träningsschemat framför mig och försöka balansera in passen under veckan. Sju dagar. Nio pass. 10 mils löpning En tjänsteresa och säkert 50 timmars arbete. Och så ska jag sova 7-8 timmar per natt. Det är tur att sonen tränar NMT och dottern är fantastisk på att hoppa in i som gästspelare lite här och var. Mina vänner får jag springa med. Eller boka in på lördagskvällen när det vankas vila och Melodifestival.

En supereffektiv måndag ser ut såhär:

04:50: vakna / frukost

06:15: 75 min Nordic Military Training 75 min

8:20 Jobba-jobba-jobba

11:45 Lunch

12:30 Jobba-jobba-jobba

17:20: Fixa present åt lillebror + blogga

18:00 Fira lillebrors födelsedag och umgås med familjen

20:30 Återhämtningsjogga med coachen

21:15 Stretscha/duscha

21:30: Jobba-jobba-jobba

23:00: Natti-natti


NEJ – jag tittar inte på TV. Missar jag några bra program?

18 kommentarer:

Träningsglädje sa...

nä det gör du inte. eller jo, criminal minds, men jag försöker avvänja mig för det går för sent.

själv jobbar jag med tv:n i bakgrunden. en ganska bra kompromiss.

Marre sa...

Enda programmet jag väljer att lägga tid på är Mästarnas mästare på tisdagar. Mmmmm vad härligt!

Anna (Orka mera) sa...

Håller med Marre - Mästarnas mästare, det är det enda jag tittar på. Utom idag när jag är sjuk, då tittar jag på allt... (måste ta igen de senaste åren utan tv-tittande!)

Miranda sa...

Faktist ett intressant Vetenskapens värld på tvåan som handlar just om att pressa kroppen och vad kroppen pallar med. De tittar närmre på störtlopp och dess påfrestningar. Ett program i min smak :)

Louise sa...

Ingen aning om du missar något bra på TV, för jag har heller inte nå´n koll. Men det gör du säkert: Något bra program går det nog lite då och då. Säger kollegorna på jobbet i alla fall...

Maria sa...

TV: vad är det? ;o) Nyheterna är det jag prioterar, allt annat vet jag inte vad det är för något!

Fast nu när jag inte tränar så kanske jag kan stifta lite bekantskap med den :o)

Lyckat till med all träning och jobb, vi ses när vi ses - vilket jag hoppas på snart!

anneliten sa...

Vad härligt med kladdad papperskalender! Jag saknar det inser jag i min outlook-i-mobilen-värld...

Andréa sa...

Du är verkligen superwoman!!

Ingmarie sa...

Du missar inte ett smack. Eller kanske... Just nu är det "Gröt, svett och..." (kommer inte ihåg hela namnet) om längdskidåkarnas liv. Underbart för "de" är precis lika härligt galna som "vi"!:-)Men det går att se på Svt play. :-)

Anonym sa...

Gröt, svett och klister - eller möjligen klistervalla. Men det var nog det enda sedan nyår. Men det var å andra sidan rätt läckert. Jag säger bara stavintervaller!

askan sa...

Kan du inte stretcha när du sover?

RosaMilton sa...

Det var kul att se hur skidlandlaget tränade och deras upplägg igårkväll! Finns säkert på SVTplay om du får ngn lucka någongång!

Dunceor sa...

Jag kopplade in min TV under julen annars så är inte sladden i. Känns inte som man missar något alls.
Dock så pendlar jag så då hinner jag titta på lite TV-serier ;)
Men det är ju helt rätt prioritering, TV är ju oftast slöseri med tid.

Men hur går det med bash-kommando eller tvingar de dig att göra något flashigt grafiskt interface på Red Hat? =)

Petra sa...

Tror att du maximerar din tillvaro på ett alldeles utmärkt sätt! Jag hinner förvisso med en del tv-tittande, men det kan ju bero på att jag dels jobbar hemifrån en hel del samt att jag inte har barn. Men jag skulle inte sakna dumburken om jag inte hade tid att glo på den :)

Staffan sa...

Nej du missar inte mycket,jag prioriterar ner TV, försöker se lite nyheter men programmet igår om längdskidåkarna var kul, jag säger bara 2x7,5km uppförsbacke uppför ett fjäll på rullskidor! Huva!

Anonym sa...

Vilken intensiv, men härlig dag!

:)

Zebban sa...

Det sänds inte så där särdeles mycket roligt, men nog finns en del annat man kan se på TV'n, t ex bra filmer. Själv ser jag en hel del serier som CSI, Criminal Minds och nya favvon Cougar Town.

Det verkar vara politiskt inkorrekt och jämställt med lättja att se på TV nuförtiden, löjligt. Som om bloggande och bloggläsande vore höjden av kultur. Inte menat till dig Mia.

Så länge du gör det du vill göra så missar du ju inget. Det är när "allt det där" blir ett substitut för något annat som det är dags att tänka om. Om du förstår vad jag menar...

Det finns kryptonit även för en Superwoman som dig, så var försiktig är du snäll. Ingen kommer tacka dig om du går in i väggen.

MarathonMia sa...

Hehe - kul med era inlägg om TV!

Askan: Sova och stretcha i duschen - effektivt!

Zebban: Som tur är så är det bara under kortare perioder som det är så intensivt - lovar att inte springa in i väggen - HEY! Jag är ju ultralöpare - vi tar det lugnt i uppförsbackarana!