Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

tisdag 9 februari 2010

Den viktiga vilan

Min kropp är numera van vid träning, men har jag kört hårt eller mycket behöver den också vila. Och det är verkligen superviktigt för att kroppen ska kunna tillgodogöra sig det jag utsatt den för.

Jag har lite svårt att sitta still och vilar på mitt alldeles eget sätt. Som att ha projektet "Renovera Kök". Såhär såg det ut för ett år sedan när jag flyttade in:

Grågröna luckor, gammal spis, gult plastgolv och gul/vitt kakel. Efter några vilodagar har jag tillsammans med bror och far fått det såhär:

Ny spis och grym ugn - en glädje att laga mat!
Jag har slipat och målat luckorna så det blivit vita. Pappa har monterat in en snygg kran, det kakaobruna kaklet matchar proteinpulvret jag vann hos Ultraschmultra.Mitt älskade golv är spräckligt brunt i Amerikansk Valnöt och min diskbänk är en helgjuten skiva i cement (eller var det betong?) som min bror gjort alldeles själv.

Andra saker jag gör när jag inte springer är att träffa underbara vänner och släktingar - dessa krabater är verkligen energigivande:Vad roar du dig med när du inte tränar?

11 kommentarer:

Emliscious sa...

riktig snygg renovering =)
drömme rom ett fint kök, men bor i hyreslägenhet så inte riktigt läge att lägga pengar på det ;)

Emliscious sa...

riktig snygg renovering =)
drömme rom ett fint kök, men bor i hyreslägenhet så inte riktigt läge att lägga pengar på det ;)

Anna (Orka mera) sa...

Äter semlor såklart. Vad annars? :)
Och så borde jag städa, men det hinner jag liksom ändå inte...

Roadrunner sa...

Snygtt! Vid sidan om träningen ägnar jag mig åt bloggande om denna :-). Utöver det spelar jag jazzpiano, läser en massa böcker samt ägnar en del tid åt olika diskussionsforum i ämnen som intressera mig (har förresten två bloggar till utöver träningsbloggen!). Allt detta ägnar jag mig åt när jag inte gör det jag allra helst ägnar mig åt: familjen!

Petra sa...

Jag modebloggar och recenserar öl när jag inte maratonbloggar eller joggar :)

Frykenmo sa...

Snyggt kök, jag rev en vägg och bytte mitt kök för två år sedan, skall foga det sista kaklet när som helst ;-)
När jag inte löper???
Jobbar två-skift, fyra barn mellan 2,5år-18år.
Om jag fortfarande är vaken när alla har somnat så löper jag om inte så somnar jag själv :-)

Miranda sa...

Snyggt jobbat och härlig grimas! Haha :D

Anonym sa...

Just nu sitter jag i fotöljen och stirrar på en mobilkom och läser bloggar.

Anonym sa...

Ursnyggt! Speciellt den där superläckra diskbänken. En sån vill jag också ha!
Jag renoverar gärna när jag inte tränar - eller snarare - projektleder sambon när han renoverar. Det kräver sin kvinna. :-)

Ingmarie sa...

Galet snyggt! Vad jag roar mig med när jag inte tränar? Hmmm. Den var klurig du! Vilodag brukar betyda att allt det där "tråkiga" ska hinnas med. Städa, tvätta, handla, jobba.. Så att sen, alla de andra dagarna, blir så där jätteroliga med träning!

Dunceor sa...

Jag ska börja renovera mitt badrum snart (eller samma som Bureborn där, jag är väl ta i, farsan ska göra det).
Annars är det dricka öl, gå på konserter och hänga framför datorn som gäller ;)