Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

måndag 8 februari 2010

Mission accomplished

Vilken galen vecka!

Jag hann med föjande förra veckan:

* springa 10,01 mil
* träna 3 NMT-pass
* vila en hel dag (total träningstid 835 minuter)
* fira 3 födelsedagar
* träffat härliga vänner
* Mysa med dottern och sonen
* städat halva lägenheten (hey! perfect is boring)

...och detta när jag har haft arbetsveckan från helvetet. Helt galet. Plus att jag tog lite revansch på löpbandet i fredags - körde 2 tusingar på 4:07 vardera och två 500-ingar på 2:03 var. Nöjd och supersvettig, men ogillar starkt att träna inomhus.

Jag firade detta genom att ta mig till Hard Rock Café och kolla in SuperBowl! Hade stor lust att dra på mig SuperWomandräkten. Fast det gjorde jag inte. Och åkte hem innan matchen var slut. Nu har jag i alla fall fått lära mig något nytt - regler i Amerikansk Fotboll.

Idag har jag trötta ögon och vilodag - naprapaten har gått lös på mitt högra Barbie-ben så ikväll blir det till att ta det lugnt.

11 kommentarer:

El Maco sa...

Hej Mia
Kul att höra din totala veckodistans. Kan man se någonstans på din hemsida dina pass? Länkar du till dina pass i GarminConnect eller har du någon annan sida där man kan se dina vecko/månadstotaler?

Marcus

http://lifetimerunners.blogspot.com/

Miranda sa...

Mia! Jag undrar lite hur du planerar inför lördag, typ hur du lägger upp veckans träning och vila, samt vad du planerar ha med dig?

Please, please, please :D :D

Magdalena sa...

Shit vilken superwoman! Men du orkar allt detta just för att du tränar eller hur? Förresten - hann du gå på toa? :o)

gullfot sa...

Nu fattar jag varför folk är så försoffade. Det är ditt fel Mia! Jag menar, någonstans måste det ju vara jämvikt i Universum. Mia tränar och festar för fem => fem personer får ligga i soffan, glo på dokusåpor och käka chips och praliner. Och balansen är återställd.

Petra sa...

Wow, det var ingen dålig vecka du fick till! Imponerande!

MarathonMia sa...

El Maco: Jag registrerar all löpning på jogg.se, samtlig tid på Funbeat. Alla mina pass lägger jag upp till höger i bloggen. Ibland blandar jag dem om det dyker upp andra roligheter.

Miranda: Jag tar det ganska lugnt med mängden och kör kortare kvalitet och styrka fram till lördag. Jag kommer att tänka lite extra på mat och så från och med onsdag - gör ett separat inlägg om detta så du kan känna dig lugn och trygg :)

Magdalena: Just så - så här mycket energi hade jag inte när jag inte tränade. Nu är jag liksom PÅ eller AV.

Gullfot: Gullego - men det gav ju inte en direkt pigg partydrottning i fredags ;) . Jag axlar så gärna energiförbrukningsmaskin för de som vill soffligga - sen får de ta över om jag råkar skada mig eller fastnar i en fåtölj någonstans.

Petra: Japp - tur att det inte är så ALLA veckor.

Carina sa...

Jadu, du ligger inte på latsidan, det ser jag det. Jag som tyckte att JAG hade en riktigt bra mängdvecka... :-)

Ingmarie sa...

Underbara Mia. Vilken vecka! TRE födelsedagskalas! Dvs. (minst) tre olika tårtor! jag är a-v-u-n-d-s-j-u-k. ;-)

Lilla Duktig sa...

Jag är en härlig vän!
Anledningen till att jag ringde var för att tacka för gårdagen.
Puss.

MarathonMia sa...

Carina: dumt att stanna när benen är igång...

Ingmarie: mmmmm mycket tårta blev det!

Lilla DUkter: Superhärlig! Jag ringer i alla fall sen...

Anonym sa...

http://lumerkoz.edu i'm fine good work amlodipine side effects missy granny aciphex cohort amoxil side effects whitley zoloft side effects shuzo nifedipine curran