Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

lördag 15 mars 2008

Fredagsvila = 7,23 km lugn lunchjogg

Sussie och jag slet oss från kontoret och sprang en sväng på Järvafältet. Sussie ska bli Friskis&Svettis-instruktör och ska komma igång med löpningen. Det blir schemalagda fredagsjogg framöver. Jag tog det lugnt och använde joggingturen till att mjuka upp träningsvärken och det fungerade. Jag snackade hela tiden så Sussie har förmodligen träningsvärk i örona idag :-)

1 kommentar:

Mayumi sa...

*hihi* Nä så farligt var det inte, faktiskt :)
MEN, jag kan ju träna upp kondisen lite så att jag till slutet av sommaren orkar snacka lika mkt som du....under tiden vi springer alltså ;)