Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

måndag 3 mars 2008

Min vänstra halsmandel...


...är inte svullen. Min vänstra halsmandel är inte svullen. Den bara känns lite, lite, lite. Nu när det går så bra kan jag inte bli förkyld. Det finns inte. Har ätit lax, couscous, broccoli, apelsiner. Druckit massor av vatten. Fortsatt med kiwi - nu är det dags för te.

Min halsmandel bara känns för att den var inställd på 23 kilometer igår. Men eftersom jag har så dåligt lokalsinne (och urusel på vädersträck) så sprang jag bort mig några kilometer på Djurgården i regnet. Sen sov halsmandeln dåligt både i lördags och söndags. Det är nog därför den opponerar sig lite.

Halsmandelskur: C-vitamin, Alvedon och sömn. För imorgon är det backintervall! Tjohooo!

Inga kommentarer: