Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

lördag 15 mars 2008

Lördag = tokträning

Tja - egentligen är det inte så tokigt. Att träna på lördagar alltså. Riktigt trevligt. Mer som en tjejträff utan vin. Sen finns det ju tokigare saker att göra idag - springa 6-timmars i Skövde. Jag tror att det går ut på att springa samma bana runt, runt, runt i 6 timmar. Sen ser man vem som sprungit längst. Det måste man vara tokig för att göra!

Min träningsdag blev: 2km på löpband med mina nya Asics - det var som att springa på bomull. Skorna får hänga med ut på tur imorgon. Sedan 30 minuter core för att raskt hoppa in på BodyJam. Det var ny koreografi och jag lekte hip-hoppare. Kanske inte direkt det man tänker på när man ser en 37-åring. Men kul var det! Avslutade träningspasset med god Gulaschsoppelunch med världens bästa J.

På väg hem ringde Lise-fisen och ville fika - självklart. Smög åt mig skjuts till Kista för att kolla på Alex innebandymatch. Den slutade 20-2, Alex gjorde 12 mål (eller var det 11?) och grejade 7 assist. Vilken diva han kommer att vara här hemma de kommande dagarna...

Dagen avslutades med en promenad till Lillebror för att äntligen få se Hugo, 2 veckor gammal. Jag kikade på melodifestivalen där och hade mycket svårt för att släppa 2008 års coolaste unge.

Dags att krypa till kojs snart, för jag måste springa långdistans relativt tidigt imorgon eftersom jag ska på tårtkalas hos mormor som fyller 89 -grattis, grattis.

4 kommentarer:

Karin sa...

Vilken späckad lördag :) Låter som om du fick ut det bästa av det bästa i livet, skönt!

MarathonMia sa...

Ja det känns skönt att få göra en massa kul grejer. Särskilt att få öppna ögonen och se att allt inte handlar om löpning...

Nike sa...

haha ja lite tokig e jag kanske, men kul var det i Skövde! Du ska inte komma med nästa gång o testa? =)
Vad är det för nya asics du köpt? Jag är på jakt på nya!

MarathonMia sa...

6-timmars i Skövde... kanske, ska suga lite på karamellen. Är inte riktigt så tokig (ännu).Mina nya skor (nya för de var oanvända) är Asics 2130 2A (extra smala). Jag har ganska smala (långa) fötter och de satt suveränt!