Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

lördag 21 november 2009

Det man inte har i huvudet...

får man ha i konsumkassarna...

Skulle ut och lunchjogga med Sussie i fredags. Packar allt i min fina egendesignade IF Linnéa ryggsäck och möter henne vid omklädningsrummet halv 12. Plockar upp alla träningskläder och inser att jag glömt löpar bh:n. What to do?

1. Stoppa ner hängpattarna i strumporna
2. Använda den fina svarta spets bh:n.
3. Skumpa omkring utan

Fan heller.

Jag hade inte kompressionsstumpor utan ankelsockor och mina bröst räcker inte ner till fötterna. Förslag 1 gick bort. Förslag 2 var inte att tänka på då jag skylle på lyxkryssning direkt efter jobbet och den behövdes till partystassen. Alternativ 3 går fetbort. Jag springer inte utan sport bh. Så är det bara.

Sussie och jag tog en promenad, snackade skit och tog en skön bastu istället. Som bonusrunda för min tankspridhett när jag packade väskan får jag springa en härlig runda på söndag med Karin Tri istället.

13 kommentarer:

Ingmarie sa...

Haha! Sådär har jag med gjort men kört med bh:n jag (eventuellt) haft på mig eller utan. (Skumpandet känns bara i början. hehe)Sen är det ju det där när man glömt rena trosor...Fast det gör inte så mycket för då har man i alla fall fått träna med rätt utrustning! :-)

gullfot sa...

Det där med sportbehån är en sån klassiker att jag funderar på att skaffa en som jag sedan alltid har i handväskan, just in case. Ungefär som den där säkerhetstampongen och nödläppstiftet. Alltid redo, liksom.

Carina sa...

Jag körde också utan när jag glömt sportbhn. Funkar om man har lagom små som håller sig någorlunda i schack...

Miranda sa...

Jag körde med min vanliga bh senast det hände mig. Usch typisk klassiker :)

RosaMilton sa...

Jag upptäckte att jag inte hade några ombytesstrumpor efter mitt pass i fredags! Bara leriga, svettiga strumpor. Gå barfota på jobbet gör man ju inte heller så gärna! Hann iaf köpa nya som tur var. Men hellre strumplös än bH-lös :)

Löpning & Livet sa...

jobbigt läge! :) Man kanske skulle ta och stoppa ner en bh i varje väska så att man alltid har en redo (precis som fredrika skrev) var man än är! Fast då måste nog jag (som alltid kör med 2st) skaffa sponsor för det blir dyrt att inhandla till alla olika väskor :)

Kalle sa...

"....och allt man behöver är ett par skor".
Känns som den gamla frasen inte helt lever upp till sitt syfte!
(Inte för alla i alla fall).

Louise sa...

Hihi! Nu måste en, hittills anonym bloggläsare, få berätta något liknande: En gång skulle jag träna från jobbet på morgonen, så jag hade packat kläder för resten av dagen och hade träningskläderna på mig. Efter avslutad träning och dusch upptäckte jag att jag glömt rena trosor.... Visserligen syntes ju inte det när man sätter på sig jeansen, men känslan är ju att det gör det. Jag gick nog och smårodnade hela dagen. Samt flexade ut så tidigt jag kunde! :)

Ingmarie sa...

Jag brukar förresten säga; det man inte har i huvudet får man ha i benen. Det är alltså därför jag springer så mycket ;-)

Magdalena sa...

Alltså, silvertejp är ju bra till mycket... kanske nåt att ha i träningsväskan ifall man glömmer bh, ska tejpa skavsår mm? ;o)
Annars kan jag tipsa om att apoteket har justa amningabh:ar som är som en träningsbh för typ 79 spänn! I nödfall?

Anonym sa...

Haha! Jag glömde bh:n, men hade en bit dauerbinda i väskan... Funkade sådär.

Moppe-rejsarn sa...

Påminner om fenomenet "varför kor inte joggar" :-)

MarathonMia sa...

Ingmarie: Du är modig. Jag kör ALDRIG utan... men jag skulle ju ha kunnat knipa åt under armarna...

Gullfot: Det är en fin tanke - men de är så förbenat dyyyyyra! Fast det skulle ju funka med en billigare variant som nödfallskasse

Carina: Mina är lagom långa ;)

Miranda: Det är också en idé! Men då uppstår ju ett nytt problem efteråt - Vanlig bh....

RosaMilton: Obehagligt utan strumpor denna årstid! och inte lockar det att dra på sig de leriga direkt. grrrrr

Kalle: Eller hur!!?

Louise: Kul att du gav dig tillkänna ;) ja det där att "Gå i kommando" har väl hänt en och annan gång - hehehe - men det syns ju inte.

Ingmarie igen: så heter det ja... ;)

Magdalena: hihi - det var det jag tänkte på från början! Tänk om jag haft lite schysst tejp... helt klart en möjlighet i väskan!

Bureborn: Jag hade bara ett hänglås över. Saknar piercing så det funkade inte...

Moppe-rejsarn: Jag har länge undrat! Nu vet jag!! Jag har aldrig sett en sport bh för 4 spenar ;)