Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

onsdag 1 december 2010

Alla träningsprogram börjar med vila...

...alltså gör jag det också. Jag har haft alldeles för mycket arbetsresor, kvällsjobb och alldeles för lite tid till träning. Imorgon blir det Danmark med tidigt flyg dit och sent flyg hem - no träning whatsoever. Alltså maxar jag och kör dubbel vila.

Andréas sjöng Lean on Me... vackert i kyrkan. Foto: privat

Det stressar inte upp mig. Jag tog en liten paus i arbetandet och åkte till Engelbrektskyrkan för att lyssna på Andréas Lundstedt som sjöng på Internationella Aidsdagen och "Let's talk HIV" , arrangerat av Noaks Ark. Andréas har ett stort mod och berättade för hela Sverige och halva världen att han hade HIV för ett par år sedan. Om ni inte lyssnat på hans Sommarprat i P1 - kan ni ladda ner det här - en gripande historia, fylld med livsglädje och perfekt löparunderhållning i iPoden!

Väl hemma multitaskade jag med indisk matintag med vänsterhanden, tentadiskussioner med sonen och jobbade med högerhanden.

Men på fredag kära vänner - då blir det dubbelpass! Inte i vila utan i träning.

4 kommentarer:

Ingmarie sa...

Lovely! Dax att planera jul-löp? Och vattenlöp? :-)

Cattis sa...

Men då gör ju jag rätt. Jag blev förkyld sista veckan i London och har inte kommit igång igen och det är 3 veckor sedan jag sprang. men det är det första 3 veckors ickespringandeveckor på över 1 år, så det är kanske bara bra??

Cattis

Ulrika sa...

Tack för sommarpratstips! De kan man inte få för många av.. perfekt för långpassen på skidor.

MarathonMia sa...

Ingmarie: SKa bara ta mig hem till Sverige och sudda bort lite strunt ur almanackan!

Cattis: korrekt uppfattat! :)

Ulrika: Jajusste - det går ju att lyssna på iPod när man åker skidor också!