Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

måndag 27 december 2010

Ljuvliga ledighet...

Vi har blivit beordrade ledigt i mellandagarna. Det känns skönt. Nu ska jag storstäda, sortera gamla fotografier, baka, rensa, fixa, dona, sy i den där knappen, rensa garderoben...


Moahahaha! Inte då!

Jag började min lediga dag med 75 minuter militärträning. Snabbt hem för en frukostdejt med dottern och en klubbkamrat. Lite stretchövningar och vidare ut på långpass.

Långpasset är del två i mitt Back-to-back pass. Förra året körde jag framgångsrikt två långpass dagarna efter varandra vilket är rätt vanligt för ultralöpare. Nu har jag startat lite mjukt. Det blev 25 km igår och 20km idag.

Egentligen skulle jag ha åkt längdskidor med Svägerskan på eftermiddagen, men det sket sig. I och för sig ska coachen åka lite senare - kanske jag hakar på honom? Istället har jag fixat träningsscheman och köpt hem bra bränsle. Bönor, groddar, lax, broccoli, frukt, frön, quinoa och bröd. Ikväll blir det mina ruggigt goda laxburgare till middag.

4 kommentarer:

Måndagsbarn sa...

Låter härligt! Nu är jag anmäld till Öppet spår. Är du?

Sofie RW sa...

Skönt med ledighet. Och vad hedrad man känner sig när man får vara med på din blogs förstasida!

Fortsätt njuta av kvalitetsdagarna!

MarathonMia sa...

Måndagsbarn: jajamensan. Måndagen :)

Sofie: jag skulle kunna tapetsera hela bloggen med bilder på dig för du är så bäst - men då skulle det ju bli din blogg helt och hållet :) Lovar att njuta för fulla muggar!

Ingmarie sa...

Beordrad ledighet!???????????Shit vilken lyx!