Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

torsdag 24 juni 2010

Vill du prova på ultra?

Välkommen till tredje upplagan av Hornstull – Järna!
  • NÄR: Söndagen 4 juli 2010, samling kl. 8:30
  • VAR: 7-eleven Hornstull, Stockholm
  • DISTANS: Så långt du vill och orkar upp till 55 km
  • ANMÄLAN: Behövs inte, det är bara att dyka upp

Sommarens softaste långpass

Söndagen 4 juli 2010 samlas vi vid Hornstull på Söder för att springa ett långpass som tar i stort sett hela dagen. Genom varierande bebyggelse och landskap och på blandat underlag tar vi oss från stadens myller till lantidyllen i Järna. Vi som deltar är allt ifrån rutinerade ultradistanslöpare på elitnivå till nyfrälsta joggingmotionärer som vill testa sina gränser.

Självfallet är det gratis – spring med du också!


Hur gör jag för att vara med?

Det är bara att dyka upp! Vi träffas kl. 8:30 och snackar ihop oss lite, sedan drar vi iväg senast kl. 8:45. Kom i tid!

Alla ansvarar själva för att ha med sig det man behöver under långpasset i form av dricka, färdkost, skavsårsplåster, extrakläder m.m.

Detta är ett helt informellt initiativ så någon anmälan behövs inte. Men eftersom det är roligt att veta vilka som kommer får du gärna lämna en kommentar på sidan senaste nytt, eller skriva en rad på t.ex. puls, funbeat, jogg eller ultradistans.se

3 kommentarer:

Therese sa...

Svaret på din fråga är JAAA!!! Fast tyvärr inte just den här gången. Sträckan ligger i fel ända av landet för min del. :) Nån annan gång, nån annanstans.

hempa10 sa...

Skulle gärna testa ultra men är tyvärr bortrest den 4/7. Bra initiativ!

Jesper Scheutz sa...

Hadde varit ultraroligt men ja tar det nästa år när öpträningen kommit ikapp vikten.

Trevlig midsommar Mia!

///J