Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

söndag 20 juni 2010

Glöm inte att ta med träningskläder imorgon...


...för ni vill väl inte missa det här!

7 kommentarer:

DrAnnika sa...

Om jag bodde i stockholm skulle jag nog försöka komma (även om jag skulle vara långsammast och svagast i stan liksom ;) )

MarathonMia sa...

:) imorgon är jag långsammast och svagast i stan! Med GLÄDJE.

annastei sa...

Jag råkade föreslå det där för en kompis, som nappade, så nu måste jag... Men jag är förstås övertygad om att JAG kommer vara långsammast och svagast ;)

MarathonMia sa...

Man tror alltid att man är långsammast och svagast när man ska träna med nya människor. Jag lovar att det blir kul oavsett! Det är en timme av ditt liv.

Fredrika sa...

Men hörrni kära vänner! Varför tänka att ni är långsammast och svagast?! Ni ska ju tänka att ni blir snabbare och starkare av detta!! Man tränar inte för att man redan kan, man tränar för att bli bättre :-)

Mia - tror inte jag hinner trots allt, försov mig något alldeles oförskämt i morse så jag är rädd det blir jobb intill småtimmarna.

Marie är mitt namn sa...

Väskan packad! Jag kommer att göra mitt bästa - mer kan jag inte :D

Kalle sa...

Jag har nog.. ,Jag menar att...,Det blir nog svå..
Fan!!!
Jag hittar inga undanflykter:-(
Så det är nog bara att pallra sig dit:-)