Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

fredag 25 juni 2010

Häng med på söndag!

Camilla-som-tuggar-terräng-före-frukost har alltid så inspirerande inlägg om härliga löparäventyr i skogen med karta och liten ryggsäck med dricka&energi.

På söndag har vi chansen att uppleva det med henne. Hon har bjudit in till långpass från Barkarby mot Märsta, det blir en 5-6 mil. Jag följer med så länge jag orkar - framförallt för att låta mig inspireras och för att jag är en asfaltsknarkare som vill bli bättre i terräng.

Häng med du också! Vi träffas klockan 9:00 vid Barkarby Station.

Under tiden önskar jag er en Glad och härlig midsommar!

3 kommentarer:

Sandra L sa...

Åh va roligt, jag önskar jag bodde närmare så jag kunde haka på ibland.
Hoppas ni får en trevlig tur.

Glad Midsommar!

Camilla sa...

Tack för att du uppmärksammade och spred informationen, Mia! Du har nog liiite fler läsare än jag, så nu kanske några av dem även börjar läsa hos mej, ha ha! Vi ses imorgon i Barkarby! Det blir grymt kul och soligt!

Miranda sa...

Åh hade hängt på en kortis om ni passerade mig men nu blir det åt helt fel håll och så drog jag ju av mitt långpass igår..

Vad jag försöker säga är att jag gärna är med en annan gång! :)