Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

lördag 12 juni 2010

Laddar för långpass!

sitter här och mumsar gröt med skivad banan och kanel. Laddar lite extra med en smörgås och ett kokt ägg. Precis som inför ett långpass - eller en tävling.

Tänker vara sjukt effektiv! Därför hoppar jag upp ur stolen, lämnar bloggen och återkommer imorgon!

Ha en trevlig dag!

8 kommentarer:

Jesper Scheutz sa...

*Ler*

DrAnnika sa...

Låter som en bra morgon! SJälvhar jag ätit äggamacka med KAVIAR!!! Mamma kom från Sverige igår och hade med sig Kalles Kaviar och lösgodis!! :)

GRATTIS på födelsedagen, ha en galet skojig kväll!

Sirpa sa...

Ha en underbart kul fest. NJUUUT! Jag tyckte livet blev ännu bättre när jag fyllt 40! Det blev galet bra:) Precis så bra som jag vill att det ska va...Och det är såå kul att ha fest med sina vänner o familj o bli firad förståss. Så grattis grattis Mia - ha en underbar fördelsedag. Kram

Ingmarie sa...

Miljarder tack Mia för att jag (och Anders) fick vara med i dag!Du är en superpingla och helt underbar! KRAM

Anonym sa...

Hej! Jag fick syn på din blogg för något år sedan, men kikade bara lite snabbt och tyckte du mest verkade galen och orkade inte läsa. För någon månad sedan trillade jag hit igen och började läsa bloggen på riktigt. Du är faktiskt galen. Fast på ett härligt och livsbevakande sätt. Du fullkomligt sprudlar av energi och glädje i den här bloggen. Jag inbillar mig inte på något sätt att du har ett bekymmersfritt liv, men du verkar välja att fokusera på det positiva i livet och låta energin genomsyra det du gör oavsett om det gäller träning, arbete eller bara att leva.

Det är otroligt inspirerande och trevligt att läsa din blogg eftersom jag när jag var yngre också drevs av glädje och energi i mitt tränande. Som 20-åring hade jag dock svårt att låta glädjen att träna sprida sig till andra delar av livet eftersom jag då inte visste vad jag ville göra och ’vad jag ville bli’.

Nu närmar jag mig 40 och har jag ’hittat hem’ och bildat familj och skaffat mig en yrkesidentitet och vet nog ungefär vad jag vill göra i livet. Det finns dock ett aber, och det är träningen som jag inte kommer igång med. Jag har helt slutat träna efter två tunga skadeperioder och jag har inte tränat ordentligt på 10 år. Det är så trist och när jag läser din blogg inser jag hur mycket jag saknar det.

Jag försöker nu komma igång med min träning igen, och jag vill bara kort skriva och berätta för dig att du är en ENORM INSPIRATION genom att du i din blogg låter energin flöda och när jag läser, påminns jag om hur underbart det är att träna. TACK FÖR DET.

STORT GRATTIS 40-ÅRSDAGEN!

/ullis

Louise sa...

40 hurra - på din födelseda'!!!
Grattis, Mia!!

Marre sa...

Grattis på 40-årsdagen, Mia! Hipp hipp hurra till världens bästa SuperWoman!

MarathonMia sa...

Tack för gratulationer!

Ullis - vad kul - tack för feedback. Jag har ännu inte hunnit dra på mig skador - kanske för att jag började träna sent i livet :). Stort lycka till att komma igång igen - det finns massor av olika träningsutmaningar så något passar nog. Våga vara lite glad och galen :)