Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

onsdag 24 mars 2010

Åh! Jag får bli modell?

undrade dottern när jag berättade att jag hade en överraskning åt henne på onsdag klockan 18.00.

Glad i hågen hade jag packat två träningsväskor med 4 olika uppsättningar träningskläder, man vet ju hur kräsna blivande 17-åringar kan vara. Jag hämtade upp henne vid Fridhemsplan och vi segade oss igenom den värsta rusningstrafiken bort mot Östermalms IP.

Jag hade bestämt att hon skulle få testa NMT Rookie. Hon trodde på modelljobb eller en rolig bio. Vid Östermalms IP förstod hon att hon skulle få tillbringa kvällen före sin födelsedag i ett gympalektionsliknande tillstånd.

"Nej det är inte alls så" lovade jag. Jag visste ju att Fransosen Bruno köpt choklad och skulle vara snäll och peppande - precis vad jag tror dottern gillar.

"Fan jag äter ju inte ens choklad längre!". Okej. Vi vände och åkte och storhandlade och lagade mysmiddag istället. Lika trevligt det måste jag säga. Och tränat har jag ju redan. Lite vila för Superwoman och positiv energiboost av att hänga med dottern gör susen!
Jag tränade ju imorse! Jag och Christian fokuserar på att bygga starka ryggar. Foto: Magnus Degen

Det är inte alltid man gillar samma saker... förutom maten då - hon valde det jag älskar mest! Lax, broccoli, avokado och alla möjliga salladsingredienser - yummie! Till detta serverades pasta med pesto och grädde.Resten av kvällen har vi bakat världens godaste chokladkaka! Vill ni ha receptet eller deffar ni för Beach 2010?

9 kommentarer:

Kaptenen sa...

Jag vill gärna ha receptet!!! Man är ju en gottegris o så persade jag min vanliga 12km-slinga idag så idag kan jag unna mig en bit.

Andréa sa...

Recept!! :)

Ingmarie sa...

Beach 2010? Vad är det? Fram med receptet! :-O

Linda sa...

Jag gick faktiskt inte på NMT hemsida och anmälde mig som nån sorts prova på till Rookie-passet igår :-)

Anna sa...

Ingen beach 2010, jag vill ha receptet!

Anna (Orka mera) sa...

Recept såklart!!!! Här deffas inte :)

Jens sa...

Ro hit receptet, jag springer tillräckligt för att vara deffad och kunna käka kaka ;-)

Louise sa...

Beach 2010 är redan kört. Jag satsar på beach 2015... Kan det kanske bero på en faiblesse för just kladdkaka? ;) Å andra sidan har jag ju en faiblesse även för löpning. Och skidor och cykel, så man tycker att det borde kunna jämna ut sig!
Liksom man inte kan ha för många löparskor, så kan man väl inte ha för många kladdkakerecept??

Jossan sa...

jag skulle gärna prova på jag också, men det får nog vänta lite..