Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

lördag 17 maj 2008

Offentliga ursäkter!


Härmed vill jag officiellt be Fredrik om ursäkt för att jag ingav honom falska förhoppningar om att jag skulle kuta gemensamt med syskonen under det första varavet på Kungsholmen Runt. Bara för att jag inte opponerar mig betyder det inte att jag håller med. Är det tävling så är det. :-)

Sen vill min bror Henrik ge tjejen som han snöt sig på under loppet en ursäkt. Han trodde att han hade kutat ifrån dig och slängde iväg en manlig fräsa-genom-näsborren-snytning (som jag själv har blivit riktigt duktig på). Den skulle inte hamna på din tröja - sorry.

Kan vi sluta älta detta nu?

10 kommentarer:

Anna sa...

Hahaha.. Jösses, vilket inlägg :o)!

Masse sa...

http://www.kungsholmenrunt.se/Main/ShowPic.asp?PictureId=469

Oförskämt pigg löpardiva!

Fredrika sa...

Ha ha ha ha ha ha ha!

Anonym sa...

Vilken härlig bild! Kom just på varför det är så fantastiskt att springa!

Karin sa...

*fniss* Go, Mia, go!

MarathonMia sa...

hahaha ;-O Jag får nog se lite mer tuff än glad ut om jag ska kallas diva!

Fredrika sa...

(Förtydligande med anledning av hur kommentarerna utvecklades: det var inte bilden jag asgarvade åt utan inlägget... eller dina bröder kanske ;-))

MarathonMia sa...

Fredrika: Helt ok. I vår familj får vi skratta åt vadsomhelst. Mina bröder bjuder på mycket magkramp.

Lillebror Fredrik sa...

Ursäkten godtagen..;-)

Evasleva sa...

haha! Det var ju jätteroligt :)