Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

torsdag 30 april 2009

Rotterdam by Asics DS Trainers

Bland tomtar och huvudlösa män!

Igår var det dags att göra Rotterdam by joggingshoes. Jag lämnade det lyxiga Westin hotel för att se vad staden hade att erbjuda. Eftersom jag är grymt duktig på att springa vilse så blir mina "rundor" mer "rakor" för att jag ska ha en chans att hitta tillbaka. Nu var jag så smart så att istället för att lägga ut brödsmulor för att hitta hem så tog jag kort på min väg... Jag sprang längst med en liten kanal som var utsmyckad med statyer och konst. Detta blev veckans kulturella löpning. Jag avslutade löprundan med att besöka gymet, där jag körde lite rehabträning på Pilatesboll, armhävningar och situps. Löpbanden såg ut att vara bra men min löpning i solen var hundra gånger bättre! Här kommer bilder från upplevelsen i Nederländerna.

Jag gillar detaljer. Det är härligt med handdukar och ett rent gym. Jag älskar när hotellets balsam faktiskt reder ut Kristina Lugn-burret. Jag älskar när shampot och tvålen dessutom doftar ljuvligt. Det är de små detaljerna som gör det.

6 kommentarer:

staffan sa...

Mia: Jag gillade rundan i Rotterdam men Paris var nog mera i min smak:=)

Bra tips att lägga smulor eller kanske inte....

Ha en bra dag syns på lördag NMT hoppas jag.

Kram S

Sara of course! sa...

yep. detaljerna gör helheten. men du... vilken tid var du ute egentligen, verkar helt folktomt?

funrun sa...

men käraste mian, varför använder du inte "hitta-hemfunktionen" på klockan om du är vilse?

MarathonMia sa...

Staffan: Hittills har faktiskt Windsor-turen varit bäst... även om det bara var raksträcka. 9,5 km före frukost imorse. Jag kommer på NMT både imorgon och på lördag.

Sara: Visst är det konstigt! I Paris var jag ute redan kl 6, men i Rotterdam var klockan 8. Vid 9-snåret var det i alla fall tomt på hotellgymet - jag antar att kostymnissarna tränar mellan 6.30-8.

Funrun: För att jag är för oteknisk.

Evelina sa...

Vilka härliga bilder du bjuder på!!

Snorkfröken S sa...

Härligt - igen! Och trevligt om man kan få shampo som inte doftar allt för manligt, och gör håret grymt strävt! :)