Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

torsdag 9 april 2009

Det regnar - yippie!

Nu förbereds Söders gator för kvällens Tröskelpass!Bästa förutsättningarna! Regn. Nu ser de stora, tunga dropparna till att städa undan överflödigt vårdamm och smågrus på asfalten så att mina Asics DS Trainer kan få ett härligt grepp. Förhoppningsvis klarnar det upp under eftermiddagen och luften kommer att kännas så där härligt frisk!


Jag laddade igår kväll med en energigivande middag bestående av hel bulgur och tonfiskgryta med färsk spenat. Sov sedan 8,5 timmar (hallå - när hände det senast?!) och åt en rejäl portion habregryn/korngrynsgröt med kesella, banan och Oatley till frukost....


Personbästa med hjälp av Ken ikväll? Uppladdningen optimal, nu får vi se vad träningen har gett och vad kroppen går för!

***********************************************

6 kommentarer:

Madde sa...

Jag önskar dig stort lycka till med att slå pers ikväll!!

MarathonMia sa...

Tackar Madde - I will do my best!

Andréa sa...

Klart du persar! Jag ska ha dig och ditt tröskelpass i åtanke när jag är nära spygränsen på armyn ikväll :D

Linda sa...

You go girl! Ge gärnet bara.

Clarre sa...

Nyfiken! Hur gick det då? Visst tittade solen fram och sken på dig?
Ses vi på söndag kanske?

Kram/Clarre

MarathonMia sa...

Andréa: Tack för tankarna - de hjälpte uppenbarligen!

Linda: I did!!!

Clarre: jorå - skam den som ger sig. Självklat blir det TSM på söndag.