Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

lördag 4 april 2009

Fredagsnöje i balans...

fast lite obalanserad var jag på hemvägen!
Starten på dagen:



Att köra intervaller på Stadion är magiskt. Känslan man får därinne är helt otrolig! Mitt första Stadionminne är inte mina två första maror - utan förra året då jag körde tusingar med Karin och Catti. Igår var känslan där igen. Tillsammans med IronWoman körde jag 6 tusingar. Det var en kanonstart på en lång natt. Vi lämnade Stadion vid 20-tiden då himlen började skifta i rosa.



IronWoman och SuperWomen
Färdigpumpad med adrenalin och fylld av endorfiner begav jag mig till Fondueboden. Jag var vrålhungrig...


...och tydligen vråltörstig.


Idag är det vila. Nu ska jag ut i den härliga vårsolen och kolla på sonens fotbollsmatch!

3 kommentarer:

Löpning & Livet sa...

Vilken perfekt dag! Army/military training - löpning - god mat & dryck.. kan ju inte bli bättre!

farsan sa...

Träna och fylla på med näring och vätska. Kan inte se något annat än att du är en sann idrottskvinna av dessa bilder att döma.

MarathonMia sa...

Andréa: Precis!
Farsan: Nu väntas vila... eller...