Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

söndag 15 februari 2009

Oj vad tiden går!

har inte hunnit blogga - kör därför en snabbuppdatering!

Torsdag:
Tröskelpass med IF Linnéa, jag och Ken skulle coacha - vi valde Kungsholmen runt, delade in oss i två grupper och sprang åt varsitt håll. Den snabbare gruppen skulle således hinna lite längre och vi skulle mötas 2 gånger.... om det nu inte var så att jag sprang fel. De kallar mig inte för "GPS:en" för att jag hittar så bra, utan för att jag skulle behöva en! Aha tänker ni, men hon bor ju på Kungsholmen och har en Garmin, det borde inte vara några problem. Men Garmin låg hemma i hallen och tja.... jag kan gå vilse i min egen hall.

Fredag:
Trött och öm i rumpmuskeln gjorde att jag tog sovmorgon och hoppade över Nordic Military Training och styrkepasset. Däremot fick jag mina sekunder av Stjärnstatus på ABC-Nytt. Tur att jag har tränat länge nu och blivit stark, för det var grymt svårt att tackla sig fram till dörren för alla Paparazzis som parkerat utanför mitt hus ;). Nästa smeknamn på mig är "Träningsvärk".

Lördag:
Kärlek, kärlek, kärlek. Livet är ju så himla underbart - så dagens hjärtetema passade humöret perfek. Efter en härlig, lång lördagsfrukost mötte jag LillaDuktig på SATS S:t Eriksbron och körde BodyJam. Vi fick halsband att ha på oss och salen var pyntad med hjärtan och ballonger. Det var grymt kul att Jamma igen och dansstilarna var hur grymma som helst med lite salsa, hiphop och house. Jag har verkligen saknat detta och ska peta in det så ofta jag bara kan. Alla Hjärtans Dagsmiddag bjöds det på hemma hos Kattis tillsammans med löparvänner - därefter gick vi till Rival och tog över halva haket - IF Linnéa körde drinkmarathon och lyckades hålla ställningarna till halv 4 i morse! Trötta och slitna träffades vi sedan för att Jazzbruncha på Mosebacke - jag skulle ju betala min förlust i plankanutmaningen - men nästa gång Ken - då är det du som betalar, jag kommer klå dig big time!

Nästa lördag ska jag tydligen köra Tjejvasan - Moahahahahaha!


****************************************

11 kommentarer:

funrun sa...

åååh vad fin du är i din NMT-dress!
Puss!

Lilla Duktig sa...

Mera Jam baby!

Anna (Orka mera) sa...

Vad kul att se hur er träning funkar! Det kittlade ju minst sagt lite i träningstarmen!

MarathonMia sa...

Funrun: Eller hur! Känns tryggt med västarna, precis som förskolebarnen :) Har du tips på någon snygg/cool/ful outfit som jag kan ha på Tjejvasan? puss

LillaDuktig: Du är ju halva nöjet!

Anna: Visst hade de gjort inslaget bra! Hoppas på lika ljuv musik i mina öron imorgon bitti när det är svinkalllt - brrrr.

Puma sa...

haha ja. jag borde få testa allt!! men... just nu testar jag i alla fall lite craftgrejer. :-) och jag försöker motbevisa tesen att om man får grejer gratis så blir man automatiskt mer positivt inställd till dem. jag tror vårt testargäng är extra kritiska just pga detta så kläderna blir i alla fall tufft synade!

Andréa sa...

shit vad kul det såg ut!!

Jossan sa...

hur går det med skidträningen då?

jag vidhåller att jag är så impad av dig och all din träning!!! you go girl!

Karin sa...

Vackert bejbi! Du såg alldeles strålande ut på inslaget, sådär endorfinkick-lycklig som man bara blir av träning.
Tack för en galen utekväll, en härlig brunch och för allt skratt. Du kommer att regera på Tjejvasan! :-)

Lilla Duktig sa...

Jag utmanar dig. Kolla min blogg för info.

Sara sa...

Gud vad grym du är! Det här slår ju all sorts träning! Jag längtar tills det kommer till gbg att köra utomhus är ju så roligt så länge man har en massa lagkamrater med sig. Vi som läser din blogg vet att detta verkligen har gett dig bigtime träningsverk:-).
Det låter som ni hade en helkul lördagskväll ute på stan!

MarathonMia sa...

Puma: Precis som det ska vara alltså -TUFFT!

Andréa: Ja! Halva grejen är ju att vara utomhus.

Jossan: skidor??? :)

Karin: Tack själv - ordet regera i samma mening som mig och Vasan... ;) Ge mig en snygg outfit med fjädrar, eller en drottningkrona - kanske en Superwomandräkt.

LillaDuktig: Surfar dit...

Sara: Najs värre - jag kör en egen campa för dig nån dag när jag är Götet ;)