Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

tisdag 10 februari 2009

Motivationsdipp

Jag känner verkligen inte för att träna idag.

Trots att jag sovit 8 timmar i sträck för första gången på flera veckor är jag jättetrött. Jag har heller ingen motivation att gå ut och springa på lunchen som Mäster Szalkai föreslår i träningsprogramet.

Jag brukar få lite träningsdippar då och då, jag vet att det tar 1-2 dagar att ta sig ur. Men eftersom jag känner mig så grymt seg och halva bekantskapskretsen är sjuka - fokuserar jag på att fylla på bra bränsle i kroppen.

Frukost: Havregrynsgröt med en klick kesella, skivad banan och Oatly. Kaffe och färskpressad apelsinjuice.

Mellis: Äpple


Lunchen som står och väntar i kylen: Bulgur, tonfisk, ägg, broccoli, avocado, tomat, blandad sallad, tomat, sockerärtor, pumpafrön och citronolivolja. En apelsin till efterätt.

Jag låter kroppen få en extra vilodag och byter Mäster Szalkai mot ett krogbesök på Mäster Anders i kväll - det borde ju vara same-same liksom. Hoppas att de serverar bra bränsle där. Om inte så kommer jag i alla fall att mata Lyckonerverna med sällskap av gymnasiekompisar och Bästis.

**********************************************

6 kommentarer:

Andréa sa...

Jag tror det är ungefär samma sak :) Och själen behöver ju också få näring!

staffan sa...

Mia: Det lät som den perfekta lunchen vila du idag så du kan vara med i den hårda gruppen imorgon på NMT. För du ska väl också vara med i den gruppen du sviker mig väl inte och är i den andra gruppen?????

/S

Magda Gad sa...

Guuu vicken gooo o bra mat, man vill liksom äta upp texten - och bli energifylld och frisk!

Fredrika sa...

Same same, absolut! :-)

Anonym sa...

Mot den där mumsiga menyn har virus inte en chans!

Anonym sa...

Så tror jag också det påverkar psykiskt att se en kompis bryta benet på ett träningspass. Jag hade inte heller velat vara med om det och tror att det i alla fall hade påverkat mig. Hoppas han mår någorlunda bra och att benbrottet var "okomplicerat".

Eva