Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

fredag 2 oktober 2009

Måste erkänna...

att jag snoozade förbi NMT-träningen imorse...

Inget fokus i världen kunde få upp mig ur den varma sängen. Kanske beror det på att jag också är mänsklig, jag fick för mig att leka SuperWoman efter löpträningen med IF Linnéa igår, cyklade från Söder med Ken vid halv nio...skulle bara hinna med att handla, laga mat, äta, coacha tonårstjej, duscha, parkera om bilen, hänga tvätt och bara fixa lite... så där som jag brukar.

Klockan blev sent och jag hade inte ens fått ihop 6 timmars sömn när klockan ringde i morse. Eftersom hjärnan låg kvar i torktumlaren stängde handen av alarmet och kroppen snoozade skönt vidare. Ah! Extrasömn - extraenergi!

Hmmm - 75 minuter missad styrketräning med Nordic Military Training - hur kompenserar jag det? Går på fest såklart! Ikväll ska jag hoppa i PartyPrinsessakläderna istället för SuperWoman/Skogsmulle/löpartajtsprydd/kostym-på-jobbet-klädnad och dansa. Jag ska dansa tills mjölksyran sprutar ur öronen på mig. Jag ska kombinera BodyJam-moves med Afrikansk höftvickning och lite latino-spret. Jag tänker testa tango, dansa hula-hula - och om mitt nyplattade hår fortfarande är rakt vid midnatt har jag totalt misslyckats med min "träning" - kanske jag skulle ha mina löparflätor redan vid ankomst till festen? Jag tror helt säkert att höftrörelserna kommer att bidra till skönt gung i Sörmlands skogar nästa helg!
Trevlig fredag folks! Träning blir precis vad du gör den till - eller så gör du vadsomhelst till träning.

7 kommentarer:

Keron sa...

Härlig inställning!

Anna (Orka mera) sa...

Låter som en ganska najs typ av träning! Kör hårt!

Marre sa...

Wow, nu vet jag vilken inställning jag ska ha inför morgondagens fest. Passa er! Kommer den här kroppen i gungning är det svårt att stoppa svallvågorna... ;-)

Anonym sa...

Låter som att festen kan bli kul, för visst är det så med fester att de blir inte roligare än man gör dem?! Trevlig helg!

Lotta sa...

Oh, när man tänker så där så är partajande riktigt riktigt bra träning. :) Klokt!

Hanna sa...

Hej! Jag har nyss startat upp min nya blogg på http://haneys.blogg.se. Det vore kul om du ville titta in och säga vad du tycker om den! Just nu har jag en tävling igång som du gärna får vara med i! Ha en trevlig kväll!

MarathonMia sa...

Allt blir ju precis som man gör det! Glatt, trevligt, träningsaktigt och fantastiskt roligt!